Vanliga frågor om Luxon

1. Vad är LUXON?
  2. Behöver jag öppna ett konto hos LUXON?
  3. Hur betalar jag in på mitt konto med LUXON?
  4. Hur fyller jag på mitt Luxon Wallet-konto?
  5. I vilka valutor kan jag göra inbetalningar när jag använder LUXON?
  6. Är det säkert att använda LUXON?
  7. Kostar det något att använda LUXON?
  8. Kan jag ta ut pengar till mitt LUXON-konto?
  9. Vilka valutor kan jag ta pengar när jag använder LUXON?
  10. Kan jag ta ut mer än jag betalade in med LUXON?
  11. Kan jag ta ut pengar samma dag som jag gjorde inbetalningen via LUXON?
  12. Vad är det lägsta beloppet jag kan ta ut med LUXON?

1. Vad är LUXON?

LUXON är en komplett reglerad eWallet som erbjuder en snabb metod för att skicka, ta emot och växla pengar. LUXON erbjuder spot rate buy-in och utbetalningar globalt, online och för live pokerevent. Oavsett om du tar ut eller betalar in pengar, LUXON tar aldrig avgifter eller provision.

2. Behöver jag öppna ett konto hos LUXON?

Ja, att öppna ett konto går snabbt och enkelt. Ladda ned LUXON-appen från app store eller Google Play store. Du kan även öppna ett konto via luxon.com.

3. Hur betalar jag in på mitt konto med LUXON?

Följ stegen nedan:

• Logga in på ditt konto.
  • Gå till kassan (Cashier) och välj Inbetalningar (Deposit).
  • Du ser nu Luxon loggan. Klicka på ikonen för att göra en inbetalning.
  • Ange eller välj insättningsbelopp och bonuskod (om tillgänglig). Klicka därefter på "Insättning".
    Observera: Detta belopp bör vara mindre än eller lika stort som beloppet på ditt Luxon konto.
  • Du kommer nu att tas till Luxon Wallet. Du måste logga in på ditt Luxon Wallet-konto.
  • När betalningen slutförts kommer du att tas tillbaka till kassasidan.
  • Du får en bekräftelse via e-post som bekräftar överförings-informationen och pengarna kommer att sättas in på ditt konto.

4. Hur fyller jag på mitt Luxon Wallet-konto?

Du kan betala in på din wallet via ditt eget kredit-/debitkort (Visa och MasterCard), banköverföringar och många andra olika betalningsmetoder som finns där du bor.

5. I vilka valutor kan jag göra inbetalningar när jag använder LUXON?

LUXON-överföringar kan endast göras i EUR.

6. Är det säkert att använda LUXON?

LUXON är säkert att använda och en reglerad FCA eWallet. De genomför många olika säkerhetsåtgärder och har KYC och AML som främsta prioritet.

7. Kostar det något att använda LUXON?

För att undvika att avgifter dras av när du betalar in till ditt LUXON-konto måste du se till att du betalar in med din lokala valuta. Inga avgifter dras av för LUXON wallet inbetalningar.

8. Kan jag ta ut pengar till mitt LUXON-konto?

Ja, du kan ta ut pengar till ditt LUXON-konto i EUR. Du behöver inte betala några avgifter för uttag via partypoker. Om du har gjort en insättning inom de senaste sex månaderna besöker du bara kassan, väljer fliken "Uttag" och sedan Luxon loggan. Ditt uttagsbelopp kommer att skickas elektroniskt till ditt Luxon konto efter att vår interna process har avslutats.

9. Vilka valutor kan jag ta pengar när jag använder LUXON?

LUXON godkänner endast EUR.

10. Kan jag ta ut mer än jag betalade in med LUXON?

Ja. Du kan ta ut mer än det du ursprungligen betalade in med LUXON.

11. Kan jag ta ut pengar samma dag som jag gjorde inbetalningen via LUXON?

Ja. Kom dock ihåg att vår interna kontrollavdelning först måste godkänna samtliga uttag. Denna process tar vanligtvis upp till två arbetsdagar. När vi har behandlat ditt uttag kommer det att ta 24 timmar innan pengarna syns på ditt bankkonto.

12. Vad är det lägsta beloppet jag kan ta ut med LUXON?

Minsta uttagsbelopp som du kan ta ut via LUXON är 10 €.