Cookie-meddelande

Det här är ett cookie-meddelande för partypoker.com ("Cookie-meddelande"). Det gäller för information som samlats och använts av ElectraWorks Limited ("vi", "vår") när du besöker och använder vår webbsida. Denna information samlas in via instrument som kallas Cookies och andra tekniker som används för att ställa in och interagera med Cookies på vår webbplats, inklusive verktyg som pixeltaggar och webbsignaler.

Detta Cookie-meddelande förklarar vad Cookies är, vilka Cookies vi använder och varför, och vad du kan göra för att hantera dina Cookie-preferenser. Om någon information som vi samlar in via Cookies kvalificeras som personuppgifter, gäller vår sekretesspolicy för insamling och användning av dessa uppgifter. Läs detta Cookie-meddelande och vår sekretesspolicy noga.

1. VAD ÄR COOKIES?
  2. KÄLLA TILL OCH KATEGORIER AV COOKIES
  3. ANVÄNDNING AV COOKIES
  4. HANTERA COOKIES
  5. ÄNDRINGAR I DETTA COOKIE-MEDDELANDE

VAD ÄR COOKIES?

En cookie är en liten textfil som en webbplats sparar på din dator eller mobilenhet när du besöker webbplatsen. Den här lilla textfilen kan innehålla en unik identifierare som skiljer din dator eller mobilenhet från andra enheter. Vi använder termen "Cookies" i detta Cookie-meddelande för att hänvisa till Cookies på webbplatser och liknande teknik som kan samla in information automatiskt när du besöker våra webbplatser (som pixeltaggar och webbsignaler).

KÄLLA TILL OCH KATEGORIER AV COOKIES

Våra Cookies är antingen första part eller tredje part. Om en Cookie är "första" eller "tredje" part beror på webbplatsen eller domänen som placerar Cookien. I detta Cookie-meddelande är förstapart-Cookies sådana som placeras av oss och all information som samlas in från sådana Cookies tas emot av oss, medan tredjepart-Cookies placeras av andra parter som vi använder. Dessa parter kan placera unika Cookies på din webbläsare när du besöker vår webbplats för att samla information om din användning av webbplatsen och eventuellt andra online-aktiviteter över tid och på olika webbplatser och appar. Dessa tredje parter samlar in data direkt från din webbläsare och behandlingen av dessa uppgifter omfattas av deras egen sekretesspolicy.

Första- eller tredjepart-Cookies klassificeras som antingen "beständiga" eller "session"-Cookies beroende på hur länge de stannar kvar på din dator:

Beständiga cookies

Dessa cookies lagras på din enhet mellan webbläsarsessioner och gör att man kan komma ihåg dina preferenser eller åtgärder på våra webbplatser (eller i vissa fall på olika webbplatser). Beständiga cookies kan användas för en rad olika ändamål, inklusive att komma ihåg dina preferenser och val när du använder vår webbplats eller för att rikta in annonser. Dessa Cookies förfaller inte när webbläsarsessionen stängs och finns kvar på din enhet fram till ett utgångsdatum som anges av Cookien, om du inte inaktiverar den.

Sessions-cookies

Dessa Cookies tilldelas endast din dator under ditt besök på vår webbplats. En sessionsbaserad Cookie gör att du kan förflytta dig snabbare på vår webbplats och om du är en registrerad kund, ger det oss möjlighet att ge dig information som är mer relevant för dig. Cookien försvinner automatiskt när du stänger webbläsaren.

ANVÄNDNING AV COOKIES

Det är viktigt att notera att olika Cookies gör olika jobb och nedan hittar du en sammanfattning av de Cookies som används på denna webbplats.

Nödvändiga Cookies

Dessa Cookies är väsentliga för att vår webbplats ska fungera korrekt, så att du kan ta dig runt på vår webbplats och använda våra funktioner. Utan dessa skulle du inte kunna navigera mellan sidor eller använda vissa väsentliga funktioner på vår webbplats. Om du inte vill att vi ska samla in sådan information måste du sluta använda vår webbplats direkt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att dessa nödvändiga Cookies är avgörande för tillhandahållandet av sådana tjänster och kommer normalt att placeras i din webbläsare.

Prestanda-cookies

Dessa Cookies samlar in och rapporterar om aggregerad icke-identifierbar information som hjälper oss att förstå webbplatsens prestanda och ger insikter om hur webbplatsen används och hur den kan förbättras för besökare. Dessa Cookies ger information om t.ex. de områden du har besökt, tiden som spenderas på webbplatsen, annonsresponsgrad, testdesigner och eventuella problem som du stöter på, till exempel felmeddelanden.

Funktion-cookies

Dessa Cookies tillåter att vår webbplats kommer ihåg om du tidigare har besökt webbplatsen eller de val du gör (som ditt språk, region eller inställningar) för att ge en mer personlig och förbättrad online-upplevelse. Uppgifterna som samlas in med dessa cookies kan anonymiseras och kan då inte användas för att spåra enskilda personers aktiviteter i webbläsaren. Till exempel:

• Kommer ihåg användarinställningar.
  • Upptäcker att en tjänst redan har erbjudits.
  • Utför en användarbegäran.

Inriktnings- och reklam-cookies

Dessa Cookies används för att leverera innehåll som är mer relevant för dig och dina intressen. De kan användas för att leverera riktade annonser, se hur besökare förflyttar sig på webbplatsen när de besöker den, räknar antalet användare eller begränsar antalet gånger du ser en annons.

HANTERA COOKIES

Cookies kan användas för att leverera målinriktade annonser, se hur besökarna förflyttar sig på webbplatsen medan de besöker den, räkna antalet användare eller begränsa antalet gånger du ser en annons. Du kan ta bort eller blockera dessa Cookies, men om du gör det kan du behöva justera inställningar manuellt varje gång du besöker vår webbplats, och vissa funktioner på webbplatsen kanske inte fungerar som avsetts.

De flesta webbläsare är initialt inställda för att automatiskt acceptera Cookies. Du kan ändra inställningarna för att blockera Cookies eller för att varna dig när Cookies skickas till din enhet. Om du använder olika enheter för att besöka och komma åt vår webbplats (t.ex. din dator, smarttelefon, surfplatta etc) måste du se till att varje webbläsare på varje enhet är anpassad efter dina Cookie-inställningar.

Klicka här för mer information om Cookies och hur man hanterar dem.

ÄNDRINGAR I DETTA COOKIE-MEDDELANDE

Eventuella ändringar i denna Cookie-policy kommer i framtiden att läggas upp på denna sida och vi kommer att vidta alla nödvändiga åtgärder för att meddela om eventuella ändringar av denna Cookie-policy till dig. Återvänd ofta för att se eventuella uppdateringar av eller ändringar i denna Cookies-policy. Vi kommer också att uppmärksamma dig på sådana förändringar genom att uppdatera vår cookie-banner/-popup.

Denna policy har senast granskats och uppdaterats: 25 maj 2018