Cum pot să-mi închid/şterg contul?

Aveţi două opţiuni de închidere a contului sau de selectare a unei perioade de pauză de la joc. Vă rugăm să alegeţi cu grijă motivul pentru care doriţi să vă închideţi contul:

  1. Dacă aţi dezvoltat sau simţiţi că sunteţi în pericol de a dezvolta un comportament de joc problematic, vă rugăm să vizitaţi pagina de autoexcludere din contul dvs. Aveţi două posibilităţi:

    • Inițiați o pauză pe o durată definită: dacă alegeţi să faceţi o pauză, contul dvs. va fi redeschis automat după încheierea perioadei selectate.
    • Autoexcludere nedefinită: veți fi exclus din joc pe o perioadă de timp nedefinită. Dacă doriţi să vă reactivaţi contul, puteţi face asta, contactând Serviciul Clienţi după încheierea unei perioade minime de 6 luni.

    Nu veţi putea redeschide contul, până când perioada fixă menționată nu se va încheia sau cel mai devreme după 6 luni de la autoexcludere, în cazul închiderii pe o perioadă nedeterminată.

  2. Dacă doriţi să vă închideţi contul din alte motive, vă rugăm să vizitaţi pagina serviciului de închidere. Pe această pagină, aveţi posibilitatea de a închide unul sau mai multe produse, sau contul dvs. cu una dintre următoarele opţiuni:

    • Închidere pe o perioadă definită: dacă selectați o durată definită de închidere, produsul(ele) selectat(e) va/vor fi automat redeschis/e la finalul acestui interval.
    • Închidere pe o perioadă nedefinită: produsul(ele) selectat/e sau toate produsele vor fi închise pe o perioadă nedefinită.

    Putem redeschide oricând toate produsele din conturile închise, pe pagina Închidere serviciu (vă rugăm să rețineți că cei din Regatul Unit pot redeschide produsele închise numai după primele 24 de ore).

Notă:

În ambele cazuri, în momentul în care efectuaţi o autoexcludere din contul dvs. sau o închidere de servicii, se aplică următoarele:

  • Nu veți mai putea juca pe bani reali.
  • Dacă închideţi toate produsele disponibile sau efectuaţi o autoexcludere din cont, atunci nu veţi mai putea face depozite.
  • În cazul autoexcluderii, nu veţi mai putea actualiza "Datele personale" din contul dvs.
  • În funcţie de caz, puteţi solicita retragerea oricărei sume de bani aflate în contul dvs.

Indiferent, dacă vă închideţi contul personal sau acesta este închis de serviciul clienţi, datele dvs. personale nu vor fi şterse din sistem. Acestea trebuie să fie păstrate din motive de siguranţă până la perioada de expirare legală, deoarece ar putea fi necesare pentru aplicarea, afirmarea sau apărarea drepturilor legale în faţa administraţiei publice sau în tribunal. Odată expirată perioada legală de păstrare a datelor, clienţii pot solicita ştergerea acestora din sistem. Odată ce un cont a fost blocat, nu vă mai puteţi înregistra din nou la partypoker.