Hur lägger jag till favoriter?

Använd alternativet Mina favoriter. Här kan du välja ligor, lag eller idrottsutövare och se vilket spelutbud som erbjuds. Det gör du med ett enda klick.

Så här lägger du till favoriter:

1. Logga in på ditt konto.

2. Aktivera urvalsläget: För att du ska kunna välja dina favoriter måste du kunna se favoritstjärnorna. Du reglerar funktionen genom att klicka på knappen till höger om texten Mina favoriter. Om knappen visar en överstruken stjärna kan du inte se favoritstjärnor.

myfavorites_1_en   image
  3. Lägg till favoriter: Klicka på stjärnan bredvid önskat lag, idrottsutövare eller liga.

image
  4. Ta bort favoriter: Klicka på stjärnan bredvid favoriten du vill ta bort.

image