Vanliga frågor om PayPal

1. Vad är PayPal?
  2. Måste jag öppna ett konto hos PayPal Wallet för att göra en insättning?
  3. Kan jag använda mitt existerande PayPal-konto?
  4. Hur skaffar jag ett PayPal-konto?
  5. Hur fyller jag på mitt PayPal-konto?
  6. Hur fyller jag på mitt konto med PayPal?
  7. Uppbärs några avgifter när man använder PayPal?
  8. Hur länge tar det för en insättning att nå mitt konto?
  9. Kan jag göra en utbetalning till PayPal?
  10. Är det säkert att använda PayPal?
  11. Vilka valutor godkänner PayPal?
  12. Kan jag göra en utbetalning till PayPal om jag använde en annan betalningsmetod för min insättning?
  13. Kan jag betala ut mer än min ursprungliga insättning med PayPal?
  14. Kan jag ta ut pengar med något annat utbetalningsalternativ än PayPal?
  15. Vad är ett faktureringsavtal?
  16. Är det obligatoriskt att göra ett faktureringsavtal?
  17. Hur gör jag ett faktureringsavtal?
  18. Kostar det att göra ett faktureringsavtal?
  19. Kan jag dra tillbaka mitt faktureringsavtal?

1. Vad är PayPal?

PayPal är en snabb och säker betalningsmetod på nätet som tillåter omedelbara penningöverföringar till och från handelsplatser på nätet.

2. Måste jag öppna ett konto hos PayPal Wallet för att göra en insättning?

Ja. Du måste öppna ett gratis konto för att kunna göra en insättning med PayPal. Du registrerar dig snabbt och enkelt till PayPal. Skapa ditt konto idag.

3. Kan jag använda mitt existerande PayPal-konto?

Ja. Du kan fylla på ditt konto med ditt existerande PayPal-konto.

4. Hur skaffar jag ett PayPal-konto?

Följ nedanstående steg:

• För att registrera dig, besök PayPal:s webbsajt. Fyll noggrant i dina uppgifter så att ditt konto kan auktoriseras och bekräftas av PayPal.
  • Ange önskat språk och landet som du bor i.
  • Välj önskad typ av PayPal-konto och klicka "Skicka".
  • Ange alla nödvändiga uppgifter och klicka "Registrering".

När du har utfört dessa steg är ditt konto klart att användas.

5. Hur fyller jag på mitt PayPal-konto?

Du kan fylla på ditt PayPal-konto med följande betalningsalternativ:

Direkt banköverföring
Kreditkort
Bankkort

6. Hur fyller jag på mitt konto med PayPal?

• Logga in på ditt konto.
  • Besök kassan och välj ''Insättning''.
  • Du kommer nu att se PayPal-logotypen. För att välja detta insättningsalternativ klickar du bara på ikonen.
  • Ange eller välj ditt insättningsbelopp och bonuskod (om du har en sådan) och klicka på "Insättning". Du kommer att tas till PayPal:s webbsajt där du uppmanas logga in dig till ditt PayPal-konto och bekräfta betalningen genom att välja betalningsmetod och klicka på "Pay now" (betala nu). När processen är klar får du omedelbart en bekräftelse på transaktionen och du återvänder till kassan.

7. Uppbärs några avgifter när man använder PayPal?

Det uppbärs inga avgifter för insättningar med PayPal.

8. Hur länge tar det för en insättning att nå mitt konto?

Pengarna överförs omedelbart till ditt konto.

9. Kan jag göra en utbetalning till PayPal?

Ja, för att ta ut pengar med PayPal måste du ha gjort en lyckad insättning med ditt PayPal-konto inom de senaste sex månaderna.Om du har gjort en lyckad insättning inom de senaste sex månaderna, besök kassan, välj "Utbetalning"-fliken och klicka sedan på PayPal-logotypen. Utbetalningsbeloppet kommer att skickas elektroniskt till ditt PayPal-konto efter att vårt interna procedur har slutförts.

10. Är det säkert att använda PayPal?

Absolut! Med PayPal kan du göra helt trygga banköverföringar på nätet.

11. Vilka valutor godkänner PayPal?

PayPal godkänner endast EUR, GBP.

12. Kan jag göra en utbetalning till PayPal om jag använde en annan betalningsmetod för min insättning?

Ja. Om du har gjort en lyckad insättning med ditt PayPal-konto, kan du göra en utbetalning till PayPal trots att du också använt andra insättningsmetoder för att fylla på ditt konto.

13. Kan jag betala ut mer än min ursprungliga insättning med PayPal?

Ja, du kan ta ut mer än din ursprungsinsättning med PayPal.

14. Kan jag ta ut pengar med något annat utbetalningsalternativ än PayPal?

Ja. Men, om du har använt fler insättningsmetoder än PayPal och du har gjort de högsta sammanlagda insättningarna med PayPal under de senaste 3 månaderna, måste du använda PayPal för att ta ut ett belopp som motsvarar det totala insättningsbeloppet innan du kan använda andra utbetalningsalternativ.Om det totala insättningsbelooppet är lika stort, gäller regeln "först in, först ut". Till exempel, om du först satte in $500 med PayPal och därefter satte in ytterligare $500 med kreditkort, måste du först ta ut $500 med PayPal innan du kan använda någon annan metod.

15.  Vad är ett faktureringsavtal?

Med möjligheten att göra ett PayPal faktureringsavtal kan du göra snabbare och direkta inbetalningar. För att sätta upp ett faktureringsavtal, behöver du bara starta en inbetalning och sedan klicka i rutan för "Sätta upp faktureringsavtal". Så fort du gjort ett faktureringsavtal kommer alla framtida inbetalningar att bearbetas utan att du behöver logga in till ditt PayPal-konto.

16. Är det obligatoriskt att göra ett faktureringsavtal?

Nej. Det är inte obligatoriskt att göra ett faktureringsavtal.

17. Hur gör jag ett faktureringsavtal?

Vänligen följ stegen nedan:

1. Logga in till ditt konto.

2. Gå till fliken "Cashier" (Kassa) och välj optionen "PayPal".

3. Klicka på "Sätta upp faktureringsavtal".

4. Ange eller välj din inbetalningssumma.

5. Klicka på "fortsätt".

6. Du förs vidare till PayPal-sidan i ett nytt fönster. Logga in till ditt PayPal-konto och klicka på "I agree and pay" (Jag godkänner och betalar).

18. Kostar det att göra ett faktureringsavtal?

Nej.

19. Kan jag dra tillbaka mitt faktureringsavtal?

Ja, du kan dra tillbaka ditt faktureringsavtal när du vill. Du behöver bara logga in till ditt PayPal-konto.