Vanliga frågor om BR Transferencia Bancaria

1. Hur gör jag en insättning med BR Transferencia Bancaria?
  2. Vilka banker är tillgängliga
  3. Vad är lägsta och högsta insättningsgränser?
  4. När kommer pengarna till mitt konto?
  5. Krediteras min insättning direkt även på helger?
  6. Jag överförde ett annat belopp än det som begärdes. Vad ska jag göra?
  7. Jag gjorde en insättningsbegäran, men överföringsbeloppet är mindre än det som begärdes. Hur mycket kommer att krediteras mitt konto?
  8. Kan jag göra en insättning från någon annans konto?
  9. Uppbär ni avgifter för insättningar?
  10. Kan man göra insättningar från mobiltelefonen?

1. Hur gör jag en insättning med BR Transferencia Bancaria?

Välj BR Transferencia Bancaria i listan över tillgängliga betalningsmetoder. Vissa banker tar dig till din banks hemsida var du kan göra insättningen direkt. I andra fall måste du sätta in det exakta belopp som anges av systemet.

2. Vilka banker är tillgängliga?

Omedelbar banköverföring är tillgänglig för bankerna Banco do Brasil, Bradesco, Itaú, Caixa Econômica Federal och Santander.

3. Vad är lägsta och högsta insättningsgränser?

Gränserna är mellan 60 och 15 000 reais per transaktion.

4. När kommer pengarna till mitt konto?

Det kan ta 15 minuter till 3 timmar per dag.

5. Krediteras min insättning direkt även på helger?

Ja, pengar sätts även in på ditt konto på helger. Gör bara banköverföringen mellan en och samma banks konton i det exakta belopp som informerats av systemet.

6. Jag överförde ett annat belopp än det som begärdes. Vad ska jag göra?

Kontakta callcenter med transaktionsuppgifterna om du har överfört ett annat belopp än det som angavs av systemet.

7. Jag gjorde en insättningsbegäran, men överföringsbeloppet är mindre än det som begärdes. Hur mycket kommer att krediteras mitt konto?

Även om beloppet som anges för överföring är lite lägre än vad som begärdes, kommer beloppet som ska krediteras till ditt konto att vara det belopp som du angav.

8. Kan jag göra en insättning från någon annans konto?

Nej, bara från det konto som är registrerat på webbplatsen.

9. Uppbär ni avgifter för insättningar?

Inga avgifter uppbärs med denna insättningsmetod.

10. Kan man göra insättningar från mobiltelefonen?

Ja, det går. Betalningsmetoder finns på din dator eller mobiltelefonen.