Bra att veta

Det är enkelt att köpa ett förbetalt WebMoney-kort och göra dina inbetalningar med det.

Du kan också ladda ned WM Keeper-klienten och registrera ett WebMoney-konto.

Registreringen är gratis. Det enda du behöver göra för att få ett personligt WebMoney-ID är att godkänna användarvillkoren.

När du registrerar dig måste du ange och bekräfta dina personuppgifter. WebMoney bygger på ett unikt verifieringssystem där varje användare har ett eget WebMoney-pass som är ett digitalt certifikat baserat på WebMoney-medlemmens personuppgifter.