Vanliga frågor om WebMoney

1. Vad är WebMoney?
  2. Vad ska jag göra för att använda WebMoney?
  3. Hur fyller jag på mitt WebMoney-konto?
  4. Hur fyller jag på mitt konto med WebMoney?
  5. Uppbärs några transaktionsavgifter i samband med insättningar med WebMoney?
  6. Kan jag sätta in pengar på mitt WebMoney-bankonto?
  7. Hur gör jag en utbetalning till WebMoney?
  8. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?
  9. Är det säkert att använda WebMoney?
  10. Vad är de lägsta och högsta belopp som jag kan betala ut med WebMoney?
  11. Hur länge tar det att överföra WM-enheter?
  12. Kan en partner överföra pengar från hans eller hennes konto till min WM-plånbok?
  13. Hur många WebMoney-ID kan jag använda med mitt konto?
  14. Varför kan jag inte göra en insättning med WebMoney i mitt kontos valuta?

1. Vad är WebMoney?

WebMoney är en betalningsmetod på nätet som tillåter att du handlar med andra WebMoney-användare och -handlare.

2. Vad ska jag göra för att använda WebMoney?

Du kan helt enkelt köpa ett WebMoney kontantkort och sätta in pengar omedelbart.
Alternativt måste du ladda ned en WM Keeper-klient och registrera dig för ett WebMoney-konto.Registreringen är gratis. Allt du behöver göra är att acceptera användningsvillkoren och du får ett personligt WebMoney-ID.

Vid registreringen måste du uppge och bekräfta din personliga information. WebMoney-överföring har ett unikt system för kontroll där varje användare har ett WebMoney-pass, ett digitalt certifikat baserat på personuppgifter som tillhandahållits av en WebMoney-medlem.

3. Hur fyller jag på mitt WebMoney-konto?

Du kan fylla på ditt WebMoney-konto via banköverföring, postanvisning, kontant via en bankautomat, med förbetalda kort, på valutakontor och genom att överföra pengar från andra betalningssystem.Klicka här för mer information om insättning på WebMoney-konton.

4. Hur fyller jag på mitt konto med WebMoney?

Följ nedanstående steg:

1. Logga in på ditt konto.
  2. Besök kassan och välj ''Insättning''.
  3. Du kommer nu att se WebMoney-logotypen. För att välja detta insättningsalternativ klickar du bara på ikonen.
  4. Ange eller välj ditt insättningsbelopp och bonuskod (om du har en sådan) och klicka på "Insättning".
  5. Du tas nu vidare till WebMoney.
  6. Dina insättnings-/WebMoney-uppgifter visas.
  7. Hämta vid behov WebMoney Keeper.
  8. Bekräftelseinformationen visas.
  9. Välj "Skicka WM" på listan.
  10. Skärmen "Skicka WB" öppnas och alla insättningsuppgifter visas.
  11. Klicka på "OK" - och meddelandet "Insättningen klar" visas.

5. Uppbärs några transaktionsavgifter i samband med insättningar med WebMoney?

Det kostar ingenting att sätta in pengar med WebMoney hos oss. WebMoney uppbär däremot en överföringsavgift på 0,8 % för minst 0,0 1WM. Vid utbetalningar uppbär vi en överföringsavgift på 3.0 %;

6. Kan jag sätta in pengar på mitt WebMoney-bankonto?

Du kan endast betala ut till ditt WebMoney-konto om du har använt det till insättning först.

7. Hur gör jag en utbetalning till WebMoney?

Följ nedanstående steg:

1. Logga in på ditt konto
  2. Besök kassan och välj "Utbetalning".
  3. Du kommer nu att se WebMoney-logotypen. För att välja detta utbetalningsalternativ klickar du bara på ikonen.
  4. Ange beloppet som du vill ta ut och klicka på "Utbetalning".
  5. Om du har tillräckligt med pengar för utbetalningen kommer du att få ett bekräftelsemeddelande om att din utbetalning lyckades.

8. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?

Pengarna kommer att sättas in på ditt WebMoney-konto inom 24 timmar efter godkännande.

9. Är det säkert att använda WebMoney?

Ja, WebMoney är helt säkert. Genom en kombination av transaktionsövervakning, sms-transaktionsverifiering för kortinnehavaren och ett särskilt bedrägeribekämpningsteam är WebMoney en helt säker online-betalningsmetod.

10. Vad är de lägsta och högsta belopp som jag kan betala ut med WebMoney?

Det lägsta utbetalningsbeloppet är 10.00 USD (eller motsvarande i din valuta) och det högsta utbetalningsbeloppet per transaktion är 5000.00 USD.

11. Hur länge tar det att överföra WM-enheter?

Med WebMoney kan du överföra WM-enheter direkt. WebMoneys teknik minskar risken för penningförlust p.g.a. fel som bristfällig internetuppkoppling.

12. Kan en partner överföra pengar från hans eller hennes konto till min WM-plånbok?

Nej, endast kontoinnehavaren kan fylla på sin plånbok.

13. Hur många WebMoney-ID kan jag använda med mitt konto?

Du kan endast använda ett WebMoney-ID per konto.

14. Varför kan jag inte göra en insättning med WebMoney i mitt kontos valuta?

WebMoney godkänner endast EUR, USD.