Vanliga frågor om QIWI Wallet

1. Vad är QIWI Wallet?
  2. Måste jag öppna ett konto hos QIWI Wallet för att göra en insättning?
  3. Hur fyller jag på mitt QIWI Wallet-konto?
  4. Hur fyller jag på mitt konto med QIWI Wallet?
  5. Uppbärs avgifter med QIWI Wallet?
  6. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?
  7. Kan jag ta ut pengar till mitt QIWI Wallet-konto?
  8. Varför kan jag inte göra en insättning med QIWI Wallet i mitt kontos valuta?
  9. Finns det en anledning till att jag inte kan göra uttag tillbaka till min QIWI Wallet?
  10. Vilka valutor finns tillgängliga för QIWI Wallet?
  11. Vad är det högsta beloppet jag kan sätta in eller ta ut via QIWI Wallet?

1. Vad är QIWI Wallet?

QIWI Wallet är en betalningsmetod med e-plånbok som gör det möjligt för kunder att göra säkra betalningar online. När en betalning påbörjas skapas en faktura på ditt QIWI Wallet-konto. Du kan sedan välja att betala fakturan "nu" med ditt befintliga QIWI Wallet-saldo eller med kortet som du registrerade på ditt QIWI Wallet-konto, eller "senare" kontant hos en betalningsplats som stöds av QIWI Wallet.

2. Måste jag öppna ett konto hos QIWI Wallet för att göra en insättning?

Ja. Du behöver ett aktivt konto hos QIWI Wallet innan du kan använda detta insättningsalternativ. Klicka här för att skapa ett konto nu.

3. Hur fyller jag på mitt QIWI Wallet-konto?

QIWI Wallet erbjuder flera finansieringsmetoder för att finansiera din plånbok – Kredit-/betalkort, banköverföringar, QIWI Wallet-betalterminaler och många fler. Klicka här om du vill se alla tillgängliga finansieringsmetoder och eventuella avgifter.

4. Hur fyller jag på mitt konto med QIWI Wallet?

Följ stegen nedan:

1. Logga in på ditt konto.
  2. Gå till Kassa-fliken och välj Insättning.
  3. Du ser nu QIWI Wallet-logotypen. Klicka på ikonen för att välja detta insättningsalternativ.
  4. Ange eller välj ditt insättningsbelopp och bonuskod (om tillämpligt) och se till att du anger ditt QIWI-mobilnummer och klicka på "Insättning".
  5. Om detta är ditt första försök med QIWI kommer vi att fylla i QIWI-telefonnummerfältet med det mobilnummer som du registrerade på ditt konto. (Detta kan redigeras tills du gör en godkänd insättning).
  6. Du tas nu till QIWI Wallet. Du måste logga in på ditt QIWI Wallet-konto.
  7. En faktura har skapats på ditt QIWI Wallet-konto för det angivna insättningsbeloppet. Välj vilket alternativ du vill använda för att betala fakturan – QIWI Wallet-saldo, kortet du registrerade på ditt QIWI Wallet-konto eller kontant på en QIWI Wallet-terminal.
  8. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra din insättning.
  9. Om du väljer att betala med ditt befintliga QIWI Wallet-saldo eller med ditt QIWI Wallet-konto och betalningen lyckades, kommer du att få en bekräftelse via e-post som bekräftar transaktionsuppgifterna och pengarna sätts in på ditt konto.
  10. Om du väljer att betala via en QIWI Wallet-terminal kommer pengarna att krediteras ditt konto när du har slutfört betalningen och du kommer också att få ett bekräftelsemeddelande som bekräftar transaktionsuppgifterna.

5. Uppbärs avgifter med QIWI Wallet?

Vi uppbär inte någon avgift för insättningar med QIWI Wallet. QIWI Wallet kan ta ut en avgift baserat på deras avgiftsstruktur. Besök https://w.qiwi.ru/fill.action för mer information.

6. Hur lång tid tar det innan pengarna finns på mitt konto?

Pengarna överförs omgående till ditt konto.

7. Kan jag ta ut pengar till mitt QIWI Wallet-konto?

Ja, QIWI Wallet uttag är för närvarande tillgängliga, men endast för användare med säte i Ryssland, Kazakstan och Ukraina.

8. Varför kan jag inte göra en insättning med QIWI Wallet i mitt kontos valuta?

Se till att det QIWI-telefonnummer som anges på vår Kassainsättningssida matchar exakt det mobilnummer som är länkat till ditt QIWI Wallet-konto.

9. Finns det en anledning till att jag inte kan göra uttag tillbaka till min QIWI Wallet?

Se till att du har gjort en godkänd insättning och att ditt QIWI-mobilnummer sparats på vår inmatningssida. Först när detta är gjort kommer du att kunna göra ett godkänt uttagsförsök.

10. Vilka valutor finns tillgängliga för QIWI Wallet?

QIWI Wallet godkänner endast RUB, EUR och USD.

11. Vad är det högsta beloppet jag kan sätta in eller ta ut via QIWI Wallet?

EUR: Min 10 – Max 1 500

USD: Min 10 – Max 2 000

RUB: Min 500 – Max 150 000