Vanliga frågor om ONLINEUBERWEISEN

1. Vad är ONLINEUBERWEISEN?
  2. Vilka banker godkänner insättningar med ONLINEUBERWEISEN?
  3. Vad händer om jag inte har något bankkonto hos någon av de bankerna?
  4. Behöver jag ett konto hos ONLINEUBERWEISEN för att göra en insättning?
  5. Hur fyller jag på mitt konto med ONLINEUBERWEISEN?
  6. Uppbärs några avgifter i samband med ONLINEUBERWEISEN?
  7. Hur länge tar det att överföra pengarna till mitt konto?
  8. Kan jag ta ut pengar till ONLINEUBERWEISEN?
  9. Är det säkert att använda ONLINEUBERWEISEN?
  10. Vilka valutor godkänner ONLINEUBERWEISEN?

1. Vad är ONLINEUBERWEISEN?

ONLINEUBERWEISEN är ett nytt och TÜV-certifierat online-betalningssystem som bygger på kända Internet-banksystem som använder PIN/TAN-registrering för att garantera snabb och säker hantering av dina online-inköp. Det är en snabb, säker och enkel lösning att bearbeta betalningar på internet med.

2. Vilka banker godkänner insättningar med ONLINEUBERWEISEN?

De flesta tyska och österrikiska bankerna samarbetar med ONLINEUBERWEISEN.

3. Vad händer om jag inte har något bankkonto hos någon av de bankerna?

Tyvärr kan du endast använda ONLINEUBERWEISEN i samband med banker som erbjuder tjänsten.

4. Behöver jag ett konto hos ONLINEUBERWEISEN för att göra en insättning?

Nej, du behöver bara ha ett bankkonto hos en av bankerna som listas i ONLINEUBERWEISEN.

5. Hur fyller jag på mitt konto med ONLINEUBERWEISEN?

• Logga in på ditt konto.
  • Gå till fliken "Kassa" och välj "Insättning".
  • Du kommer nu att se ONLINEUBERWEISEN logotyp. Klicka på ikonen för att välja detta insättningsalternativ.
  • Skriv in eller välj ditt insättningsbelopp och bonuskod (om tillämpligt).
  • Du skickas nu vidare till ONLINEUBERWEISEN.
  • Ange kontoinnehavarens namn, kontonummer, clearing-nummer och eventuella anmärkningar.
  • Logga in på din internetbank.
  • Bekräfta insättningsbeloppet genom att ange TAN (transaktionsnummer).
  • Du kommer omedelbart att få en bekräftelse och tas tillbaka till kassan.

6. Uppbärs några avgifter i samband med ONLINEUBERWEISEN?

Det kostar inget att göra inbetalningar via ONLINEUBERWEISEN.

7. Hur länge tar det att överföra pengarna till mitt konto?

Pengarna överförs omedelbart till ditt konto.

8. Kan jag ta ut pengar till ONLINEUBERWEISEN?

ONLINEUBERWEISEN är för tillfället endast tillgängligt som ett insättningsalternativ.

9. Är det säkert att använda ONLINEUBERWEISEN?

Ja, ONLINEUBERWEISEN är helt säkert. Kombinationen av transaktionsövervakning, SMS-verifiering för kortinnehavare och specialistkompetens inom bedrägeribekämpning gör ONLINEUBERWEISEN till en helt säker betalningsmetod för betalningar online.

10. Vilka valutor godkänner ONLINEUBERWEISEN?

ONLINEUBERWEISEN godkänner endast euro.