Vanliga frågor om Moneta

1. Vad är Moneta?
  2. Hur sätter jag in pengar på mitt Moneta-konto?
  3. Hur fyller jag på mitt konto med Moneta?
  4. Vilka valutor godkänner Moneta?
  5. Uppbärs några avgifter när man använder Moneta?
  6. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?
  7. Kan jag göra en utbetalning till Moneta?
  8. Hur tar jag ut pengar med Moneta?
  9. Hur länge tar det för en utbetalning att nå mitt Moneta-konto?
  10. Kan jag göra en utbetalning och inbetalning samma dag med Moneta?
  11. Kan jag betala ut mer än min ursprungliga insättning med Moneta?

1. Vad är Moneta?

Moneta är en betalningsmetod med elektronisk plånbok som du kan använda för att göra insättningar på ditt konto. Innan du kan använda Moneta för kontoinsättningar måste du registrera dig och fylla på din plånbok. För mer information, besök Monetas webbsida:

2. Hur sätter jag in pengar på mitt Moneta-konto?

När du har skapat ett Moneta-konto kan du sätta in pengar med ett stort antal betalningsalternativ, t.ex. banköverföring, Yandex, Webmoney, RBK money med flera.

3. Hur fyller jag på mitt konto med Moneta?

Logga in på ditt konto.

• Besök kassan och välj ''Insättning''.
  • Du kommer nu att se Moneta-logotypen. För att välja detta insättningsalternativ klickar du bara på ikonen.
  • Ange eller välj ditt insättningsbelopp och bonuskod (om du har en sådan) och klicka på "Insättning".
  • Transaktionsuppgifterna visas nu. Klicka på "Fortsätt" för att bekräfta.
  • Ange nu kontonumret och lösenordet som du fick när du registrerade dig till Moneta och klicka på "Insättning".
  • När du har mottagit bekräftelsen att överföringen lyckades är dina pengar genast tillgängliga på ditt konto.

4. Vilka valutor godkänner Moneta?

Moneta godkänner endast EUR, GBP, RUB, USD.

5. Uppbärs några avgifter när man använder Moneta?

Vi uppbär ingen avgift för insättningar med Moneta. Moneta kan uppbära en avgift på basen av deras avgiftsstruktur. Besök för mer information.

6. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?

Pengarna överförs omedelbart till ditt konto.

7. Kan jag göra en utbetalning till Moneta?

Ja, för att ta ut pengar med Moneta måste du ha gjort en lyckad insättning med ditt Moneta-konto inom de senaste sex månaderna.Om du har gjort en lyckad insättning inom de senaste sex månaderna, besök kassan, välj "Utbetalning"-fliken och klicka sedan på Moneta-logotypen.Utbetalningsbeloppet kommer att skickas elektroniskt till ditt Moneta-konto efter att vårt interna procedur har slutförts.

8. Hur tar jag ut pengar med Moneta?

Logga in på ditt konto

• Gå till kassan
  • Välj "Utbetalning" från menyn.
  • Välj "Moneta" på listan.
  • Ange beloppet och andra nödvändiga uppgifter och klicka på "Utbetalning".
  • Om transaktionen lyckas kommer du att se meddelandet "Utbetalningen lyckades" och ett unikt transaktions-ID som du bör spara.

9. Hur länge tar det för en utbetalning att nå mitt Moneta-konto?

Alla utbetalningar måste först godkännas av vårt interna granskningsteam vilket tar upp till 3 arbetsdagar. När vi behandlat din utbetalning tar det 24 timmar innan beloppet visas på ditt bankkonto.

10. Kan jag göra en utbetalning och inbetalning samma dag med Moneta?

Ja.

11. Kan jag betala ut mer än min ursprungliga insättning med Moneta?

Ja, men alla utbetalningar måste först godkännas av vårt interna granskningsteam vilket tar upp till 3 arbetsdgar. När vi behandlat din utbetalning tar det 24 timmar innan beloppet visas på ditt bankkonto.