Vanliga frågor om INSTADEBIT

1. Vad är INSTADEBIT eWallet?
  2. Hur sätter jag in pengar på min INSTADEBIT eWallet?
  3. Kan jag sätta in pengar på min INSTADEBIT eWallet med ett kreditkort?
  4. Kan jag använda min INSTADEBIT eWallet var som helst online?
  5. Jag har redan INSTADEBIT eWallet. Kan jag använda det på mitt konto?
  6. Hur fyller jag på mitt konto med INSTADEBIT?
  7. Vilka valutor godkänner INSTADEBIT?
  8. Uppbärs några avgifter när man använder INSTADEBIT?
  9. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?
  10. Stöds INSTADEBIT av alla webbläsare?

1. Vad är INSTADEBIT eWallet?

INSTADEBIT eWallet är en elektronisk plånbok med vilken du tryggt kan överföra pengar direkt till och från ditt bankkonto. Pengarna i din plånbok kan användas där du ser betalningsalternativet INSTADEBIT. När du använder INSTADEBIT eWallet kan du överföra pengar till handlare utan att uppge dina personliga bankuppgifter.

2. Hur sätter jag in pengar på min INSTADEBIT eWallet?

När registreringsprocessen och e-postverifieringen är klar kan du sätta in pengar på din INSTADEBIT eWallet genom banköverföringar i realtid eller snabba banköverföringar. Logga in på ditt INSTADEBIT-konto och följ instruktionerna.

Snabba banköverföringar. Dessa är tillgängliga inom alla tjänsteområden. När du väljer tjänsten "snabb banköverföring" kommer du att få fullständiga instruktioner och ett unikt referensnummer för din insättning. Insättningar med denna metod tar 3 - 5 bankdagar att genomföra.

Banköverföring i realtid. Detta alternativ är endast tillgängligt i vissa länder. När denna tjänst är tillgänglig kommer du att se ännu ett alternativ när du klickar på "Insättning". Denna metod tillåter att du kopplar upp dig direkt till din bank och överför pengar på endast några minuter.

INSTADEBIT fortsätter att lägga till alternativet banköverföringar i realtid i takt med att de blir tillgängliga.

3. Kan jag sätta in pengar på min INSTADEBIT eWallet med ett kreditkort?

Nej, du måste överföra pengar direkt från ditt bankkonto till din INSTADEBIT eWallet.

4. Kan jag använda min INSTADEBIT eWallet var som helst online?

Ja, din INSTADEBIT eWallet kan användas var som helst där du ser en INSTADEBIT- logo

5. Jag har redan INSTADEBIT eWallet. Kan jag använda det på mitt konto?

Ja, du kan använda din existerande INSTADEBIT eWallet. Välj INSTADEBIT som din insättningsmetod i kassan och följ steg för steg-instruktionerna som visas.

6. Hur fyller jag på mitt konto med INSTADEBIT?

1. Logga in på ditt konto.
  2. Besök kassan och välj ''Insättning''.
  3. Du kommer nu att se INSTADEBIT-logotypen. För att välja detta insättningsalternativ klickar du bara på ikonen.
  4. Ange eller välj ditt insättningsbelopp och bonuskod (om du har en sådan) och klicka på "Insättning".
  5. INSTADEBIT:s webbsida kommer nu att öppnas och visa transaktionsuppgifterna. För att fortsätta din insättning, ange din INSTADEBIT eWallet-kontoadress och lösenord innan du klickar på "Inloggning".
  6. Följ instruktionerna på skärmen för att godkänna och bekräfta din insättning.
  7. Transaktionen är nu klar och du återvänder till kassan.

7. Vilka valutor godkänner INSTADEBIT?

INSTADEBIT godkänner endast CAD, EUR, GBP, USD.

8. Uppbärs några avgifter när man använder INSTADEBIT?

Vi uppbär inte några avgifter för INSTADEBIT-transaktioner. INSTADEBIT kan dock uppbära avgifter. Besök deras webbsajt för fullständig information.

9. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?

Pengarna överförs omedelbart till ditt konto.

10. Stöds INSTADEBIT av alla webbläsare?

INSTADEBIT stöds av de flesta webbläsare, t.ex. Internet Explorer, Chrome och Firefox.