Vanliga frågor om GamersCard

1. Vad är GamersCard?
  2. Hur köper jag ett GamersCard?
  3. Hur sätter jag in pengar på mitt konto med GamersCard?
  4. Vilket lösenord ska jag använda för att göra en insättning med alternativet GamersCard?
  5. Kan jag använda samma kort flera gånger?
  6. Uppbärs avgifter vid insättningar med GamersCard?
  7. Hur länge tar det för en insättning att nå mitt konto?
  8. Kan jag ta ut pengar till mitt GamersCard?
  9. Vilka valutor godkänner GamersCard?

1. Vad är GamersCard?

GamersCard är ett internationellt förbetalt MasterCard-kort, utfärdat i samarbete med Access, ledare på den brasilianska marknaden för förbetalda kort.

2. Hur köper jag ett GamersCard?

Du kan ansluta dig till GamersCard-kortet direkt på GamersCards webbplats:
  • Besök gamerscard.com.br, klicka på "Become a Partner" och följ instruktionerna.
  • Slutför en snabb registrering med dina personuppgifter och adressen dit du vill att kortet skickas.
  • Kontrollera därefter den plan och betalningsmetod som passar dig och slutför ditt medlemskap. Medlemskap och månatliga betalningar kan göras via kreditkort eller boleto.
  • När din betalning har bekräftats kommer ditt kort att utfärdas och skickas till dig.
VIKTIGT:
  • Ditt GamersCard-kort måste låsas upp innan du kan börja använda det.

3. Hur sätter jag in pengar på mitt konto med GamersCard?

• Logga in på ditt konto.
  • Besök Kassan och välj alternativet GamersCard.
  • Skriv in eller välj ditt insättningsbelopp och bonuskod (om tillämpligt).
  • Ange GamersCard-nummer, namn på kortet, utgångsdatum, CVV och lösenord.
  • Klicka på Insättning.
  • Du får omedelbar bekräftelse på statusen för din transaktion.

4. Vilket lösenord ska jag använda för att göra en insättning med alternativet GamersCard?

Du måste använda lösenordet du skapade när kortet aktiverades av webbsajten.

5. Kan jag använda samma kort flera gånger?

Ja. Du behöver inte använda pengarna på ditt kort i en enda transaktion. Du kan göra delbetalningar eller insättningar och sedan fortsätta använda ditt GamersCard senare.

6. Uppbärs avgifter vid insättningar med GamersCard?

Nej. Vi uppbär ingen avgift för GamersCard-insättningar.

7. Hur länge tar det för en insättning att nå mitt konto?

Pengar sätts in på ditt konto omedelbart efter att transaktionen har slutförts.

8. Kan jag ta ut pengar till mitt GamersCard?

Ja. Besök avsnittet för uttag och välj den korttyp du vill använda för att göra uttag. Observera att du endast kan ta ut pengar till ditt kort om du har använt det för att göra en insättning under de senaste 180 dagarna.

9. Vilka valutor godkänner GamersCard?

GamersCard-insättningar kan endast göras med USD.