Vanliga frågor om Elektronisk överföring

1. Vad är elektronisk överföring och varför ska jag använda den?
  2. Vilken information måste jag tillhandahålla för att använda elektronisk överföring?
  3. Uppbärs några avgifter när man använder Elektronisk överföring?
  4. Hur säkert är det?
  5. Hur lång tid tar det att göra min första insättning med elektronisk överföring?
  6. Hur registrerar jag mitt bankkonto?
  7. Hur bekräftar jag mitt bankkonto?
  8. Hur sätter jag in pengar på mitt konto med elektronisk överföring?
  9. I vilken valuta debiteras mitt bankkonto?
  10. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?
  11. Varför vägras transaktioner med elektronisk överföring?
  12. Eftersom jag lämnar ut min bankinformation, kan pengar lyftas från mitt bankkonto utan att jag vet om det?
  13. Kan jag betala ut mer än min ursprungliga insättning med Elektronisk överföring?
  14. Kan jag göra en utbetalning samma dag som jag skickar en elektronisk check?
  15. Kan jag göra en utbetalning till Elektronisk överföring om jag använde en annan betalningsmetod för min insättning?
  16. Uppbärs några avgifter i samband med Elektronisk överföring?
  17. Vad är de lägsta och högsta belopp som jag kan betala ut med Elektronisk överföring?
  18. Vad är behandlingstiden i snitt för utbetalningar med Elektronisk överföring?
  19. Varför kan jag inte göra en insättning med Elektronisk överföring i mitt kontos valuta?

1. Vad är elektronisk överföring och varför ska jag använda den?

En elektronisk överföring är en säker process för elektronisk överföring av pengar (Electronic Funds Transfer (EFT)). Med elektronisk överföring kan du sätta in och ta ut pengar via ditt personliga bankkonto (endast kanadensiska checkkonton). Det är lika enkelt som att använda en papperscheck och bäst av allt, det är helt GRATIS.

2. Vilken information måste jag tillhandahålla för att använda elektronisk överföring?

För att använda elektronisk överföring och göra insättningar behöver du bara ange den information som visas på dina papperscheckar, dvs.: *Kontonummer*Bankens routing-nummer (3-siffrigt banknummer följt av ett 5-siffrigt transitnummer)

eft-check-co

* Ange det tresiffriga bankkontorsnumret följt av ett 5-siffrigt transitnummer som din banks routing-nummer.

3. Uppbärs några avgifter när man använder Elektronisk överföring?

Det uppbärs inga avgifter för insättningar med Elektronisk överföring .

4. Hur säkert är det?

Elektronisk överföring är säkrare än att skriva en check och ge den till ett butiksbiträde, eftersom transaktionen säkras med 128-bitars kryptering och din information överförs elektroniskt från oss direkt till din bank. Det är papperslöst och hanteras snabbt på samma sätt som sedlar.

Du har full kontroll över de belopp som du överför från ditt bankkonto till ditt konto. Såvida du inte auktoriserar transaktionen kommer inga pengar att tas från ditt bankkonto.

5. Hur lång tid tar det att göra min första insättning med elektronisk överföring?

Du kan göra den omedelbart! Så snart du har registrerat och godkänt ditt bankkonto kan du börja använda elektronisk överföring för att göra en insättning och börja spela.För att göra din första insättning måste du dock bekräfta ditt bankkonto genom att bekräfta två små insättningar (på mindre än CAD1) som vi gör till ditt bankkonto. Se:Hur bekräftar jag mitt bankkonto?

6. Hur registrerar jag mitt bankkonto?

Följ dessa enkla steg:
1. Logga in på ditt konto.
2. Gå till kassan och välj "Insättning".
3. Under alternativet "Elektronisk överföring" klickar du på länken "Registrera bankkonto".
4. Ange ditt bankkontonummer, routing-nummer och personlig information.
5. När du har registrerat ditt bankkonto visas följande meddelande: "Bankkontot har registrerats - väntar på bekräftelse". Om du vill bekräfta ditt bankkonto, se:
Hur bekräftar jag mitt bankkonto?).

7. Hur bekräftar jag mitt bankkonto?

Så snart du har registrerat dina bankkontouppgifter kommer vi att göra två små insättningar på mindre än CAD1 på ditt bankkonto. Det tar vanligen 2-3 arbetsdagar innan dessa insättningar krediteras ditt konto och visas på ditt saldobesked. Följ sedan nedanstående steg för att bekräfta ditt bankkonto: Ring din bank och ta reda på beloppen på de två insättningar vi gjorde. De visas på ditt saldobesked som krediteringar med "Electronic Chq" som beskrivning (skriv ned dessa belopp).
1. Logga in på ditt konto.
2. Gå till kassan och välj "Insättning".
3. Under alternativet "Elektronisk överföring" klickar du på länken "Registrera bankkonto".
4. Ange beloppen på de två insättningarna som du fick från din bank och klicka på "Fortsätt".
5. Du kommer att få ett meddelande som bekräftar att ditt bankkonto har bekräftats. När detta är gjort kan du använda elektronisk överföring för att
Observera att ditt namn och adress måste finnas på checken. Om adressen skiljer sig åt, vänligen skicka e-post till operations@partypoker.com med din gamla och nya adress samt namn. Kom ihåg att även uppge ditt kontonamn. Om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta vårt kundsupportcenter.

8. Hur sätter jag in pengar på mitt konto med elektronisk överföring?

För att sätta in pengar på ditt konto måste du först registrera och bekräfta ditt bankkonto. När detta är gjort ska du:
1. Logga in på ditt konto.
2. Gå till kassan och välj "Insättning".
3. Du kommer nu att se Elektronisk överföring -logotypen. För att välja detta insättningsalternativ klickar du bara på ikonen.
4. Ange beloppet som du vill överföra från ditt bankkonto till ditt konto
5. Ange din bonuskod (om du har en sådan).
6. Välj det registrerade bankkontonumret och klicka på "Jag godkänner villkoren för elektronisk överföring" och sedan på "Skicka".
7. Pengarna blir nu tillgängliga på ditt konto.
När du väl har utfört dessa steg visas meddelandet "Transaktionen lyckades" som innehåller ett unikt transaktions-ID. Du bör spara denna ID.

9. I vilken valuta debiteras mitt bankkonto?

Ditt bankkonto debiteras i CAD. Motsvarande konverterade (till gällande kurs) belopp i USD visas så snart du anger beloppet i CAD.

10. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?

Överföringen är omedelbar upp till din insättningsgräns. Om du har överskridit din insättningsgräns kommer pengarna att sättas in på ditt konto så snart banken har godkänt uttaget. Detta tar vanligen upp till 8 arbetsdagar.

11. Varför vägras transaktioner med elektronisk överföring?

De vanligaste orsakerna är:

• Det finns inte tillräckligt med pengar på ditt bankkonto.
  • Du kanske har gett ofullständig eller felaktig information (det namn och den adress du anger måste alltid matcha bankens uppgifter, och ditt bankkontonummer och bankens routing-nummer måste vara korrekta).

12. Eftersom jag lämnar ut min bankinformation, kan pengar lyftas från mitt bankkonto utan att jag vet om det?

Du har fullständig kontroll över de belopp som du överför från ditt bankkonto till ditt spelkonto. Pengar debiteras inte från ditt konto förrän du auktoriserar transaktionen. Vi kan inte auktorisera transaktioner för din räkning.

13. Kan jag betala ut mer än min ursprungliga insättning med Elektronisk överföring?

Ja, du kan alltid göra en utbetalning med elektronisk överföring. Kom dock ihåg att vi förbehåller oss rätten att betala hela eller delar av dina uttag genom att först betala eventuella tidigare debiteringar som gjorts till ett kredit/betalkort.

14. Kan jag göra en utbetalning samma dag som jag skickar en elektronisk check?

Ja, du kan begära en utbetalning samma dag som du gör en insättning.

15. Kan jag göra en utbetalning till Elektronisk överföring om jag använde en annan betalningsmetod för min insättning?

Ja, du kan alltid göra en utbetalning med elektronisk överföring, förutsatt att du registrerat och bekräftat ditt personliga kanadensiska checkkonto.

16. Uppbärs några avgifter i samband med Elektronisk överföring?

Vi uppbär ingen transaktionsavgift för utbetalningar via Elektronisk överföring .

17. Vad är de lägsta och högsta belopp som jag kan betala ut med Elektronisk överföring?

Det lägsta utbetalningsbelopp som du kan ta ut via Elektronisk överföring är 10.00, motsvarande USD och det högsta utbetalningsbeloppet är 10000.00 USD.

18. Vad är behandlingstiden i snitt för utbetalningar med Elektronisk överföring?

Alla utbetalningar måste först godkännas av vårt interna granskningsteam vilket tar upp till 2 arbetsdagar. När vi behandlat din utbetalning tar det 3-7 bankdagar innan pengarna syns på ditt bankkonto.

19. Varför kan jag inte göra en insättning med Elektronisk överföring i mitt kontos valuta?

Elektronisk överföring godkänner endast CAD.