Vanliga frågor om Dankort

1. Vad är Dankort?
  2. Hur fyller jag på mitt konto med Dankort?
  3. Uppbärs några avgifter när man använder Dankort?
  4. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?
  5. Kan jag göra en utbetalning till Dankort?
  6. Är det säkert att använda Dankort?
  7. Vilka valutor godkänner Dankort?

1. Vad är Dankort?

Dankort är ett danskt betalkort.Ditt Dankort kredit- eller bankkort kan användas för att göra säkra betalningar på nätet.

2. Hur fyller jag på mitt konto med Dankort?

1. Logga in på ditt konto.
  2. Besök kassan och välj ''Insättning''.
  3. Du kommer nu att se Dankort-logotypen. För att välja detta insättningsalternativ klickar du bara på ikonen.
  4. Ange ditt insättningsbelopp och bonuskod (om du har en sådan), DK-kortnummer, förfallodatuom och säkerhetskod (CVV2) och klicka "Insättning".
  5. Du kommer omedelbart att få en bekräftelse på insättningens status.
  6. För lyckade insättningar borde uppdateringen av ditt kontosaldo inte ta mer än ett par minuter.
  7. Om ditt saldo inte har uppdaterats efter två minuter kan det hända att du måste logga ut från ditt konto och in igen.

3. Uppbärs några avgifter när man använder Dankort?

Det uppbärs inga avgifter för insättningar med Dankort.

4. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?

Pengarna överförs omedelbart till ditt konto.

5. Kan jag göra en utbetalning till Dankort?

Dankort är för tillfället endast tillgängligt som insättningsalternativ.

6. Är det säkert att använda Dankort?

Ja, Dankort är helt säkert. Genom en kombination av transaktionsövervakning, sms-transaktionsverifiering för kortinnehavaren och ett särskilt bedrägeribekämpningsteam är Dankort en helt säker online-betalningsmetod.

7. Vilka valutor godkänner Dankort?

Dankort godkänner endast DKK, EUR.