Vanliga frågor om Wire Transfer

1. Vad är Wire Transfer?
  2. Hur fyller jag på mitt konto med Wire Transfer?
  3. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?
  4. Vad är de lägsta och högsta belopp som jag kan betala ut med Wire Transfer?
  5. Uppbärs några avgifter i samband med Wire Transfer?
  6. Vilken information behövs för att göra en utbetalning via Wire Transfer?
  7. Vad är behandlingstiden i snitt för utbetalningar med Wire Transfer?

1. Vad är Wire Transfer?

En elektronisk banköverföring är en överföring av pengar från ett bankkonto till ett annat, antingen lokalt eller internationellt. I de flesta fall måste du besöka din bank eller använda nätbak för att begära överföringen. Du kan också sätta upp en direktdebitering till oss.

2. Hur fyller jag på mitt konto med Wire Transfer?

Följ nedanstående steg för att skicka pengar via elektronisk banköverföring:

• Logga in på ditt konto.
  • Besök kassan och välj ''Insättning''.
  • Du kommer nu att se Wire Transfer-logotypen. För att välja detta insättningsalternativ klickar du bara på ikonen.
  • Ange eller välj ditt insättningsbelopp och bonuskod (om du har en sådan) och klicka på "Insättning".
  • Betalningsmottagarens uppgifter visas. Detta är den information som din bank kräver för att slutföra banköverföringen.
  • När du har registrerat uppgifterna om "Betalningsmottagare" och kontrollerat beloppet, klickar du på "Skicka" för att bekräfta transaktionen.
  • Ett unik transaktions-ID skapas. Var vänlig notera detta för framtida referens. Vi kan använda detta transaktions-ID för att spåra dina banköverföring.
  • Besök din bank personligen eller via Internet/telefonbank och begär en överföring med hjälp av betalningsmottagarens information som erhölls i steg fem.
  • När du har överfört pengarna, vänlingen e-posta följande uppgifter till kundtjänst.
    1. Ditt transaktions-ID (från kassan)
    2. Ditt namn.
    3. Överfört belopp.
    4. Datum för överföring.
    5. Namnet på banken som du skickade pengarna ifrån.
    6. Överföringens referensnummer som du fick från din bank (om tillgängligt).

3. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?

Pengarna kommer att sättas in på ditt konto genast när banköverföringen har godkänts. Detta kan ta 2-5 bankdagar.

4. Vad är de lägsta och högsta belopp som jag kan betala ut med Wire Transfer?

Det lägsta utbetalningsbelopp som du kan ta ut via Wire Transfer är 1000 USD/1000 EUR, motsvarande USD och det högsta utbetalningsbeloppet är 2000000.00 USD.

5. Uppbärs några avgifter i samband med Wire Transfer?

Vi tar inga avgifter, men bankerna kan komma att göra det.

6. Vilken information behövs för att göra en utbetalning via Wire Transfer?

Informationen som krävs för att göra utbetalningar via elektronisk banköverföring beror på vilket bankland du har valt på utbetalningssidan. Ange information som din banks namn, adress, kontonummer, ABA Routing-nummer/Swift-kod/Clearing-nummer och annan information som begärs på utbetalningssidan.

7. Vad är behandlingstiden i snitt för utbetalningar med Wire Transfer?

Alla utbetalningar måste först godkännas av vårt interna granskningsteam, vilket tar upp till 3 arbetsdagar. När vi har behandlat din utbetalning tar det 3-5 bankdagar innan pengarna finns på ditt bankkonto.