Viking Riches Instant Win

Spelets mål:

Viking Riches Instant Win spelas med 9 skrappaneler på 3x3 rullar med 3 features. Det finns 3 olika features (tjej, båt, sköld). När 3 tjejsymboler visas på rullarna, kommer Wench of Wealth funktionen att visas. Efter att en av tjejsymbolerna valts kommer multiplikatorns värde att visas. När 3 båtsymboler visas på rullarna, kommer FJORD of Riches funktionen att visas. Klicka på spin-knappen för att snurra hjulet och bestämma antalet steg som ska tas under din resa. När 3 sköldsymboler visas på rullarna, kommer Win Berserk funktionen att visas. Här kommer lådor att snurra kring vikingen och dessa stannar när vikingen krossar en för att se multiplikatorns värde.

Betalningstabell:

Spelinformation:

• När du börjar spela är insatsen förinställd.
  • Spelet spelas med 9 skrappaneler på 3x3 rullar.
  • Satsning per linje kan ändras med ett klick på hamburgarmenyn  och ändra satsningsmätaren.
  • Spelet börjar med den just nu valda INSATSEN.
  • Utbetalningar visas i BETALNINGSTABELLEN.
  • Alla vinstsymboler animeras tillsammans med bakgrundsanimationer.
  • Vid vinst ökar det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": När du börjar spela är insatsen förinställd. Du kan ändra insatsen med ett klick på   och ändra spelet som visat nedan.

• MAX INSATS: Klicka på MAX-INSATS  för att välja den högsta möjliga insatsen. Om ditt spelsaldo inte räcker stängs det här alternativet.
  • AUTOSNURRA: Med den här funktionen kan du välja bland flera alternativ för "handsfree"-spel.
  • För att använda "AUTO PLAY" funktionen, klickar du på  knappen. När autosnurra-fönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de(t) alternativ som du vill använda. Klicka på "OK" för att aktivera valt alternativ och starta spelet.
  • De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
    • Antal spel: Spelet snurras det antal rotationer som valts i antal spins mätaren. Du kan välja upp till 1 000 spins och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats. För spelare från Storbritannien är det tillgängliga antalet snurrningar 100.
    • Spela tills vinsten är lika stor eller är högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som angavs i textrutan.
    • Spela tills förlusten inte överskrider: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
      • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
      • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
      • (((Totala satsningar - Totala vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns) sedan är nästa autosnurrning tillåten.
    • Spela tills funktionen startas: Spelet fortsätter automatiskt tills nästa temaspel aktiveras.

• När du spelar med flera alternativ och valda villkor, kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spelet.
  • Klicka på STOP PLAY knappen  för att stänga av AUTO PLAY och det normala spelet aktiveras igen.
  • Klicka på menysymbolen  för att se alternativ som betalningstabell, satsningsinställningar, autosnurra, inställningsknapp, i-knapp och kassa.
  • Klicka på alternativet "Lobby"   för att återvända till lobbyn.
  • Klicka på alternativet "VINSTTABELL"  för att se skärmen med vinsttabell.
  • Klicka på  knappen för att komma tillbaka till spelet.
  • Klicka på ikonen "Ljud"  för att spela upp eller stänga av spelets musik.
  • Klicka på alternativet "Kassa"  för att gå till skärmen för insättning
  • Klicka var som helst på skärmen för att lämna alternativen.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Du kan klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning. För att ändra din satsning, höjer eller sänker du SATSNINGSVÄRDET.
  • Det totala vinstbeloppet visas i VINST-mätaren.
  • KREDITER: När du har placerat din insats visas ditt resterande spelsaldo i "SALDO" mätaren , dvs. det aktuella spelsaldot minus den totala insatsen.

Spelregler:

• Viking Riches Instant spelet spelas på 9 skrappaneler och en 3x3 rulle.
  • När spelaren klickar på "Skrapa" knappen, aktiveras alla paneler på kortet. Klicka på en panel för att skrapa den och se den. För att se alla paneler automatiskt klickar du på efter att ha klickat på "Skrapa" knappen.
  • Matcha 3 valfria symboler var som helst för att få respektive utbetalning för den symbolen. Du kan inte matcha 4 eller fler symboler.
  • Spelet börjar med den just nu valda INSATSEN.
  • Symbolvinster multipliceras med insatsen.
  • 3 tjejsymboler (wench) aktiverar Wench of Wealth funktionen.
  • 3 sköldsymboler aktiverar Win Berserk funktionen.
  • 3 båtsymboler aktiverar Fjord of Riches funktionen.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
  • Den teoretiska avkastningen till spelaren är 90 %.

Wench of Wealth funktionen:

• Wench of Wealth aktiveras när 3 tjejsymboler (wench) visas var som helst på rullen.
  • Spelaren måste välja en av tjejsymbolerna för att se multiplikatorn som delas ut.
  • Insatsbeloppet multipliceras med multiplikatorn och vinstbeloppet läggs till i spelarens saldo.
  • Spelaren kan vinna en multiplikator på mellan 2 och 25 i denna feature-omgång.

Win Berserk funktionen:

• Win Berserk funktionen aktiveras när 3 sköld-symboler visas var som helst på rullen.
  • Spelaren ser sedan 12 kistor längs spin-knappen och med ett klick på spin-knappen kommer kistorna att snurra och vikingen krossar en av kistorna för att se multiplikatorn.
  • Multiplikatorn som delas ut multipliceras med insatsen och vinstbeloppet läggs till spelsaldot
  • Spelaren kan vinna en multiplikator på mellan 50 och 500 i denna feature-omgång.

Fjord of Riches funktionen:

• FJORD of Riches funktionen aktiveras när 3 båtsymboler visas på rullarna.
  • Spelaren tas sedan till feature-rutan för att hitta Fjord Of Riches funktionen.
  • Spelaren kommer att se ett hjul med en spinknapp som omges av 6 segel- och 2 samlings-optioner.
  • Vid spelets start kommer pilen i hjulet att vara på Collect och spelaren måste klicka på snurrknappen för att starta funktionen.
  • Efter klicket på spinknappen kommer hjulet att snurra och stannar sedan antingen på segel- eller samla-optionerna.
  • Om hjulet stannar på segeloptionen kommer båten att segla och en multiplikator delas ut slumpmässigt.
  • Spelaren måste klicka på spinknappen tills hjulet stannar på "Samla" optionen.
  • Spelaren får den senaste vunna multiplikatorn innan "Samla" optionen visas.
  • Spelaren kan vinna en multiplikator på mellan 8 och 500 i denna feature-omgång.

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 90.00 %.

Spelhistorik:

Om du vill se din spelhistorik loggar du in på ditt konto på webbplatsen via datorversionen. Där väljer du "Spelloggar" inom spelet.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du kopplas bort mitt i grundspelet, kommer spelet att fortsätta där du kopplades bort, annars får du reda på resultatet med ett klick på "Spelloggar" knappen när du loggat in dig igen.
  • Om du kopplas bort mitt i spelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

3. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst.