Viking Riches Instant Win

Spelets mål:

Viking Riches Instant Win spelas med 9 skrappaneler på 3x3 rullar med 3 features. Det finns 3 olika features (tjej, båt, sköld). När 3 tjejsymboler visas på rullarna, kommer Wench of Wealth funktionen att visas. Efter att en av tjejsymbolerna valts kommer multiplikatorns värde att visas. När 3 båtsymboler visas på rullarna, kommer FJORD of Riches funktionen att visas. Klicka på spin-knappen för att snurra hjulet och bestämma antalet steg som ska tas under din resa. När 3 sköldsymboler visas på rullarna, kommer Win Berserk funktionen att visas. Här kommer lådor att snurra kring vikingen och dessa stannar när vikingen krossar en för att se multiplikatorns värde.

Betalningstabell:

Spelinformation:

• Spelet spelas med 9 skrappaneler på 3x3 rullar.
  • När du börjar spela är insatsen förinställd.
  • Satsning per linje kan ändras med ett klick på hamburgarmenyn  och ändra satsningsmätaren.
  • Spelet börjar med den just nu valda INSATSEN.
  • Utbetalningar visas i BETALNINGSTABELLEN.
  • Alla vinstsymboler animeras tillsammans med bakgrundsanimationer.
  • Vid vinst ökar det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": När du börjar spela är insatsen förinställd. You can alter the bet by clicking on  and changing the Bet as shown below.

• Betalningstabell: Betalningstabellen kan du se med ett klick på   knappen till höger i spelskärmen  eller med ett klick på  symbolen under spelskärmen.  De priser som visas i betalningstabellen gäller för en enhetssatsning och visas som multiplikatorer. För att få det faktiska utbetalningsbeloppet, multiplicera varje pris med det satsade beloppet.
  • Betalningstabellen visar utbetalningarna för alla symboler. Du kan återvända till spelet genom att klicka på knappen på betalningstabellskärmen.
  • Skrapa: Klicka på Skrapa  knappen för att starta spelet, klicka på en panel för att skrapa den och se eller spelaren kan klicka på  symbolen för att se alla paneler samtidigt. Symboler betalas enligt betalningstabellen.
  • Resultat: Vinster visas i form av färgade vinstlinjer med animerade symboler. Även utspridda vinster visas med animerade symboler. Det totala vinstbeloppet visas längst ner på skärmen bredvid "VINST".
  • Volym: Symbolen  aktiverar spelets musik.  Klicka på symbolen för att stänga av ljudet  .
  • KREDITER: Efter att ha placerat ditt önskade spel, visas ditt kvarvarande spelsaldo under "SALDO" - dvs. det aktuella spelsaldot minus det totala satsade beloppet.
  • AUTOSNURRA: Med den här funktionen kan du välja bland flera alternativ för "handsfree"-spel.
  • Klicka på knappen för att använda funktionen "AUTOSNURRA". När autosnurra-fönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de(t) alternativ som du vill använda. Klicka på "STARTA" för att aktivera valt alternativ och starta spelet.
  • De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
  • Antal spel: Spelet snurras det antal rotationer som valts i antal spins mätaren. Du kan välja upp till 1 000 spins och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats. För spelare från Storbritannien är det tillgängliga antalet snurrningar 100.
  • Spela tills vinsten är lika stor eller är högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som angavs i textrutan.
  • Spela tills förlusten inte överskrider: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
    • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
    • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
    • (((Totala satsningar - Totala vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns) sedan är nästa autosnurrning tillåten.
  • Spela tills funktionen startas: Spelet fortsätter automatiskt tills nästa temaspel aktiveras.

• Om du vill använda autospelsfunktionen klickar du på knappen "AUTO SPIN"  längst ned på spelskärmen. När Autospin-rutan öppnas, klickar du på "Mer" för att visa extra-optionerna. Klicka i rutorna bredvid alternativen som du vill spela med. Klicka på textrutan och ange gränsbeloppet du vill spela med. Klicka på STARTA för att aktivera valda alternativ och starta spelet. På samma sätt kan du klicka på för att hoppa över funktionen "AUTOSPIN" och återgå till spelskärmen.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor, har villkoret som uppfylls först prioritet över de andra och de kvarvarande valda villkoren tas bort. Du sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spela.
  • Du kan endast använda alternativet AUTOSNURRA när du spelar med riktiga pengar.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Du kan klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning. För att ändra din insats, kan du höja eller sänka spelmätaren som visas i spelskärmen.
  • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under SALDO- respektive SATSA-mätaren. Ditt spelsaldo visas längst ner på spelskärmen.

Spelinställningar:

• För att se spelinställningarna klickar du på knappen för spelinställningar  längst ned i spelskärmen, mellan vinsttabellen och ljudsymbolerna.
  • Volym: Spelaren kan ställa in volymen på ljudeffekterna med volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan På och Av för att aktivera eller deaktivera spelvinstljud.
  • Bakgrund-ljud: Välj mellan På och Av för att aktivera eller avaktivera bakgrundsljudet.

Spelregler:

• Viking Riches Instant spelet spelas på 9 skrappaneler och en 3x3 rulle.
  • När spelaren klickar på "Skrapa" knappen, aktiveras alla paneler på kortet. Klicka på en panel för att skrapa den och se den. För att se alla paneler automatiskt klickar du på  efter att ha klickat på "Skrapa" knappen.
  •  Matcha 3 valfria symboler var som helst för att få respektive utbetalning för den symbolen.Du kan inte matcha 4 eller fler symboler.
  • Spelet börjar med den just nu valda INSATSEN.
  • Symbolvinster multipliceras med insatsen.
  • 3 tjejsymboler (wench) aktiverar Wench of Wealth funktionen.
  • 3 sköldsymboler aktiverar Win Berserk funktionen.
  • 3 båtsymboler aktiverar Fjord of Riches funktionen.
  • Spelaren kan inte ta hem en symbolvinst och feature-vinst samtidigt.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
  • Den teoretiska avkastningen till spelaren är 90.00 %.

WENCH OF WEALTH FUNKTIONEN:

• Wench of Wealth aktiveras när 3 tjejsymboler (wench) visas var som helst på rullen.
  • Spelaren måste välja en av tjejsymbolerna för att se multiplikatorn som delas ut.
  • Insatsbeloppet multipliceras med multiplikatorn och vinstbeloppet läggs till i spelarens saldo.
  • Spelaren kan vinna en multiplikator på mellan 2 och 25 i denna feature-omgång.

WIN BERSERK FUNKTIONEN:

• Win Berserk funktionen aktiveras när 3 sköld-symboler visas var som helst på rullen.
  • Spelaren ser sedan 12 kistor längs spin-knappen och med ett klick på spin-knappen kommer kistorna att snurra och vikingen krossar en av kistorna för att se multiplikatorn.
  • Multiplikatorn som delas ut multipliceras med insatsen och vinstbeloppet läggs till spelsaldot
  • Spelaren kan vinna en multiplikator på mellan 50 och 500 i denna feature-omgång.

FJORD OF RICHES FUNKTIONEN:

• FJORD of Riches funktionen aktiveras när 3 båtsymboler visas på rullarna.
  • Spelaren tas sedan till feature-rutan för att hitta Fjord Of Riches funktionen.
  • Spelaren kommer att se ett hjul med en spinknapp som omges av 6 segel- och 2 samlings-optioner.
  • Vid spelets start kommer pilen i hjulet att vara på Collect och spelaren måste klicka på snurrknappen för att starta funktionen.
  • Efter klicket på spinknappen kommer hjulet att snurra och stannar sedan antingen på segel- eller samla-optionerna.
  • Om hjulet stannar på segeloptionen kommer båten att segla och en multiplikator delas ut slumpmässigt.
  • Spelaren måste klicka på spinknappen tills hjulet stannar på "Samla" optionen.
  • Spelaren får den senaste vunna multiplikatorn innan "Samla" optionen visas.
  • Spelaren kan vinna en multiplikator på mellan 8 och 500 i denna feature-omgång.

Webbläsarpanelens kommandon:

• Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på Spelregler för att se spelets spelregler.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på Insättning för att lägga till pengar till ditt konto.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 90.00 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du kopplas bort mitt i grundspelet, kommer spelet att fortsätta där du kopplades bort, annars får du reda på resultatet med ett klick på "Spelloggar" knappen när du loggat in dig igen.
  • Om du kopplas bort mitt i spelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2.Vad ska jag göra om saldot är lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning"  nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.