Vanliga frågor om Abaqoos

1. Vad är Abaqoos?
  2. Do I need to open an account with Abaqoos?
  3. Jag har redan ett Abaqoos-konto. Kan jag använda det?
  4. Vilka banker godkänner insättningar med Abaqoos?
  5. Jag har inte något bankkonto hos dessa banker?
  6. Hur fyller jag på mitt konto med Abaqoos?
  7. Uppbärs några avgifter när man använder Abaqoos?
  8. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?
  9. Kan jag göra en utbetalning till Abaqoos?
  10. Är det säkert att använda Abaqoos?
  11. Stöds Abaqoos av alla webbläsare?
  12. Vilka valutor godkänner Abaqoos?

1. Vad är Abaqoos?

Abaqoos är en e-plånbok och kupongbaserad nätbetalningsmetod. Det är en snabb, säker och enkel lösning för att hantera betalningar på nätet.

2. Do I need to open an account with Abaqoos?

Ja. Besök Abaqoos webbplats där du kan skapa ett konto - det går snabbt och enkelt.

3. Jag har redan ett Abaqoos-konto. Kan jag använda det?

Ja. Om du redan har ett Abaqoos-konto kan du använda det för att fylla på ditt konto.

4. Vilka banker godkänner insättningar med Abaqoos?

Följande banker kan användas med Abaqoos: OTP Bank, Budapest Bank, CIB Bank, ERSTE Bank, K&H Bank, Hungarian Postal Service, MKB Bank, Raiffeisen Bank, UniCredit Bank. Klicka här för mer information

5. Jag har inte något bankkonto hos dessa banker?

Andra banker understöds men insättningstiden blir längre. Besök Abaqoos webbsida för fler uppgifter.

6. Hur fyller jag på mitt konto med Abaqoos?

1. Logga in på ditt konto.
  2. Besök kassan och välj ''Insättning''.
  3. Du kommer nu att se Abaqoos-logotypen. För att välja detta insättningsalternativ klickar du bara på ikonen.
  4. Ange eller välj ditt insättningsbelopp och bonuskod (om du har en sådan) och klicka på "Insättning".
  5. Du tas nu vidare till Abaqoos.
  6. Logga in på ditt Abaqoos-konto.
  7. Du kommer omedelbart att få en bekräftelse och tas tillbaka till kassan.

7. Uppbärs några avgifter när man använder Abaqoos?

Det uppbärs inga avgifter för insättningar med Abaqoos.

8. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?

Pengarna överförs omedelbart till ditt konto.

9. Kan jag göra en utbetalning till Abaqoos?

Abaqoos är för tillfället endast tillgängligt som insättningsalternativ.

10. Är det säkert att använda Abaqoos?

Absolut. Du kan göra helt säkra online-banktransaktioner med Abaqoos

11. Stöds Abaqoos av alla webbläsare?

Abaqoos stöds av de flesta webbläsare, t.ex. Internet Explorer, Chrome och Firefox.

12. Vilka valutor godkänner Abaqoos?

Abaqoos godkänner endast HUF.